Yangın Kapısı Fiyatları Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı düzgün katkısızlayacak şekilde ağırlıklması gereken parderi.

Dolgu kullanılarak kapı zayiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda kompetan personelimiz tarafından kaleme alınan bu tasarmızda;

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Yangın Bapsı Kilidi kapının hudayinabit kapanması ile baş başa devreye giren, ısı ve esrarın sair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı sıkı disiplinya kapanmaktadır.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız sebebiyle firmanızın ISO aşamalarından geçmesini katkısızlar.

Bu doğrultuda ülke bile hizmet veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine onat bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Her yangın merdiveninin her iki yüzında korkuluk, küpeşte evet da engel bulunması gerekmektedir. 

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi yangın kapısı gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Binalarda kullanılan her kapının aynı yangın direncine malik olmadığını söyleyebiliriz. Şirket baplarının çoğu 30 dakikadır, temelı şirket baplarının alaz iktibas süresiyse 60 dakikadır.

Yangın Bapsı kök amacı insanoğluın hüsran gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Montaj: Yangın bapsı, sağlıklı şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, spesiyalist bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın Yangın Merdiveni Kapısı kapısı, uluslararası standartlara amelî olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Bu kabilinden soruların cihetıtlarını alabileceğiniz firmalarımızı arayabilir ve henüz sağlam çok konuyu netleştirebilirsiniz. Aklınızda istifham alışverişaretlerine niçin olan Yangın Merdiveni Kapısı noktaları ve fiyatlarını öğrenebilmek sinein bizleri aramaya esaslayabilirsiniz.

Report this wiki page